Handbol

La derrota de l’Handbol Berga no evita que la permanència segueixi depenent de l’equip (26-20)

La derrota de l’Handbol Berga no evita que la permanència segueixi depenent de l’equip (26-20)

L’Handbol Berga ha encaixat una nova derrota aquest cap de setmana, al camp del Montgrí, per 26 a 20, en el primer dels 5 partits claus que resten de cara a la permanència. Tot i això, els berguedans encara depenen d’ells per mantenir la categoria.

L’inici va ser molt bo, amb una defensa 5-1 que l’equip va executar correctament, i on pivot i laterals tancaven correctament. Això, acompanyat d’un bon treball en atac, comporta que, a la meitat del període, l’equip vagi 4 gols per davant en el marcador, 4 a 8. Amb la roda de canvis, però, l’equip no s’acaba d’adaptar a l’organigrama. La falta d’intensitat en defensa i la precipitació en atac fan que el resultat al descans sigui d’empat a 10 gols.

A la represa l’equip surt amb la voluntat de tornar-se a posar pel davant, però és el Montgrí qui aconsegueix un avantatge de 2 gols, que es mantindrà, pràcticament, fins al final del partit, amb un Berga que no reacciona. A falta de 5 minuts pel final, a la desesperada, l’equip passa a fer una defensa mixta a dues peces claus de l’equip: el central i el lateral esquerre. L’altra jugador important dels locals va ser el porter, qui va treure diverses pilotes. Finalment, l’equip no executa bé aquesta defensa amb dues mixtes, i l’avantatge definitiu passa de 3 a 6 gols en aquests instants finals.

Després d’aquesta jornada, els berguedans se situen com a 13ns classificats, penúltims, amb 10 punts, a 1 del Sant Andreu i el Cornellà B, 11è i 12è respectivament. La derrota d’aquests darrers al camp del cuer, el GEIEG, ajuda que el Berga segueixi viu en la lluita per la permanència. Els verd i vermells només depenen d’ells, ja que han de visitar la pista del Sant Andreu.

El rival de la propera jornada serà complicat: el Valldoreix. Els de Sant Cugat visitaran a Berga com a 2ns classificats, amb 37 punts (18 victòries, 1 empat i 3 derrotes),

 

Imatge d’arxiu: Josep Maria Serarols.

Comentaris