Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres empata contra el Santpedor en un partit molt disputat

El PC Imagine Casserres empata contra el Santpedor en un partit molt disputat

Aquest cap de setmana es va disputar a Casserres un partit molt intens que enfrontava al primer i segon classificats del grup. El Casserres rebia el Santpedor, i el fet que fossin de la comarca veïna generava encara més emoció.

El joc començava amb els berguedans molt concentrats i amb molta força, així que ràpidament van dominar i crear ocasions de gol. La bona arrencada es culminava amb un gol fruit d’una jugada de falta amb un xut ajustat al pal esquerra. Però els visitants van anar guanyant terreny per acabar empatant a 1, també amb un xut de falta. En aquest punt el partit va prendre una dinàmica d’anades i tornades amb ocasions pels dos equips, però seria el Casserres el que aconseguiria marcar per avançar-se i anar al descans amb el 2 a 1 al marcador.

A la segona meitat era el Santpedor el quin saltava a la pista amb millor ritme que els locals, que van quedar tancats a la seva pista i veien com els feien el 2 a 2. El Casserres va reaccionar i després de recol·locar-se van aconseguir el tercer gol amb un córner. Els berguedans seguien dominant el joc i el Santpedor havia d’esperar les contres per generar perill. I va ser en una d’aquestes que van empatar de nou el joc. El partit es trobava en una situació tan equilibrada que qualsevol dels equips se’l podia endur, així que el Casserres va pressionar per guanyar. Després de moltes accions locals que no volien entrar i quan quedava només un minut, un espectacular xut exterior va posar el 4 a 3 al marcador i feia tremolar el pavelló. Els visitants van sortir de cinc aleshores sense massa encert, però amb un xut al voltant de l’àrea van aconseguir l’empat quan tan sols quedaven vuit segons de partit.

Amb el 4 a 4 i un punt per a cada equip, el PC Imagine Casserres manté la seva condició de líder amb 35 punts. La propera jornada serà el 2 d’abril i el Casserres visitarà a l’Olímpic Floresta, un equip fort que ocupa la quarta plaça de la classificació.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris