Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella perd contra les terceres classificades

El Penya Esplugues Gironella perd contra les terceres classificades

L’Alcorcón no ha perdonat a casa i s’ha fet amb la victòria per 4 a 1 davant d’un Gironella que ha fet un gran esforç físic i ha tingut opcions. El partit ha començat amb les de Gironella esperant a la seva pista els atacs de les rivals, però han hagut de canviar l’estratègia després d’encaixar el primer gol als dos minuts de partit. Amb una pressió a tres quarts de les berguedanes, el partit quedava equilibrat amb els dos equips generant ocasions de gol, l’Alcorcón amb atacs posicionals i el Gironella amb contraatacs ràpids. A pocs segons pel descans, les madrilenyes posaven el 2 a 0 amb un córner.

A la represa, les berguedanes retallaven distàncies amb un gol obra de Berta Velasco, però als quatre minuts tornaven a marcar les locals per recuperar la tranquil·litat al marcador. Al tram final del partit, el Gironella optava per un joc de cinc sense èxit, doncs ho aprofitaria l’Alcorcón per certificar la seva victòria amb un darrer gol a porteria buida.

Amb aquest resultat el Penya Esplugues Gironella es manté a l’onzena plaça de la classificació amb 23 punts. La propera jornada rebran al Poio Pescamar, rival directe de les berguedanes, doncs són les desenes classificades amb només un punt més.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris