Futbol Sala, Gironella Femení

El Rubí s’emporta el derbi català contra el Penya Esplugues Gironella

El Rubí s’emporta el derbi català contra el Penya Esplugues Gironella

Les noies de Gironella han perdut a casa contra el Rubí per un ajustat 1 a 2. L’emoció pel derbi es va plasmar des de l’inici del joc, amb els dos equips buscant fer-se amb el control, però sense generar accions de perill. L’únic gol de la primera part va ser d’Elena Roig en pròpia porta, intentant netejar la seva àrea.

A la segona part, el Gironella va posar més intensitat en el seu joc per girar el marcador, però les noies de Rubí aconseguien frustrar les envestides locals. El partit va prendre emoció els darrers minuts, quan el Rubí va tornar a marcar i semblava sentenciar el partit. Però el Gironella responia ràpidament i Roig feia el primer gol de l’equip. Les berguedanes es van bolcar per igualar el marcador, però el Rubí es va defensar bé i va aconseguir mantenir la diferència i endur-se la victòria.

Actualment, el Penya Esplugues Gironella és l’onzè classificat amb 23 punts, els mateixos que tenen les desenes. La propera setmana l’equip viatjarà a Madrid per encarar a l’Alcorcón, un equip fort que ocupa la tercera plaça de la lliga.

Fotografia: Futsal Gironella

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris