Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga pateix amb el cuer per retrobar-se amb la victòria (64-68)

El Beep Berga pateix amb el cuer per retrobar-se amb la victòria (64-68)

El Beep Bàsquet Berga s’ha retrobat, per fi, amb la victòria aquest cap de setmana, en derrotar, per 64 a 68, al CB Corbera. La derrota aquesta jornada de l’Igualada ajuda a què l’equip segueixi en la lluita per la lliga.

El Berga va començar dominant clarament el partit, tant en la faceta ofensiva, com realitzant una bona defensa. El duel va canviar radicalment, però, al segon període, on el Corbera va fer una gran remuntada. Els locals obtenen el control del partit gràcies a la defensa. L’equip pressionava molt i ofegava al Berga, sobretot a l’home que tenia la pilota. Així doncs, els corberencs aconseguien diverses recuperacions, ja que els visitants tenien moltes dificultats en la passada i la majoria eren forçades.

En el tercer període, aquest domini es va accentuar. Els locals van estar encertats des de més enllà de la línia de 3 punts, anotant fins a 4 triples. D’aquesta manera, el Corbera aconsegueix una diferència d’11 punts a favor, al final d’aquest temps. Al darrer període, però, el Berga va aconseguir remuntar, amb un parcial de 7 a 22. Aquest es deu, sobretot, gràcies a un canvi defensiu. L’equip passa de la defensa individual a una defensa zonal 2-3, la qual el rival no va saber atacar i amb la que el Berga va aconseguir moltes recuperacions.

Tot i que tots els jugadors van aportar en aquest partit, cal destacar, sobretot, el joc interior. Concretament, els jugadors que cal mencionar són Oriol Tintó, que va anotar 24 punts, i l’Albert Tomàs, que en va fer 11.

Després d’aquesta jornada, el Beep Berga segueix com a 3r classificat, amb 39 punts. Al capdavant, però, hi ha un canvi, ja que ara el líder és el Sant Joan Despí, mentre que l’Igualada és el segon classificat. Els dos equips sumen 41 punts i, per tant, se situen a 2 punts del Berga.

En el proper partit el Berga rebrà al Torreforta, 8è classificat amb 34 punts. El seu balanç és d’11 victòries i 12 derrotes.

 

Declaracions de l’entrenador del Beep Berga, Moisès Soriano:

Altres resultats

Contundent derrota del Sots-21 a la pista del Bosco Rocafort, 70 a 46. Amb aquest resultat, els nois són ara 7ns, a l’espera de diversos partits, amb 20 punts. Els del Bar Tutxi esperen, de cara a la propera jornada, el Club Basket Coll, 8è classificat i, per tant, un rival directe, ja que, a més, suma els mateixos punts que el Berga, 20.

Qui si que ha guanyat aquesta jornada és el SAT Gonfaus, l’equip Sots-25 femení, per 56 a 35. Amb els punts, les noies segueixen 2ns, amb 30 punts. De cara a la darrera jornada, visita al Ramon Llull, 4t classificat amb 28 punts.

Finalment, victòria molt àmplia del Puig-reig Sots-25, per 91 a 36, en la visita del Sallent. Els joves segueixen 3rs classificats, amb 35 punts. L’equip visitarà al Nou Badia C a la propera jornada, que és el 5è classificat, amb 33 punts.

 

Foto d’arxiu: Marc Ribera.

Comentaris