Ciclisme

Jordi Junyent i Roger Mateos enceten temporada

Diumenge va començar la temporada 2016 pels corredors de descens Jordi Junyent i Roger Mateos a Sant Andreu de la Barca. Els corredors berguedans van disputar el Campionat d’Espanya de Descens amb un nivell gairebé de mundial.

Junyent va finalitzar en la divuitena posició en la categoria elit, una categoria que segons el rider d’Avià tenia molt nivell, ja que la va guanyar el campió del món de l’especialitat. Junyent li va anar bé a la baixada, però va tenir errors a dalt ja que el terreny estava trencat i li va patinar la bici a una zona.

Per altra banda, el rider de Berga, Roger Mateos va acabar 14º en la categoria Júnior on hi havien 45 corredors. A la general va finalitzar 90º de 450 participants. Mateos es mostra molt content a causa del gran nivell a Sant Andreu de la Barca.

1452129_953280068054967_962985623320136988_n

La següent prova serà el 17 d’Abril amb el Campionat de Catalunya de Descens a la localitat berguedana d’Avià.