Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria ajustada del PC Imagine Casserres contra el Castellbisbal

El Casserres ha tornat a guanyar aquest cap de setmana, en aquesta ocasió davant del Castellbisbal per 2 a 3. Els berguedans preveien un partit complicat perquè molts dels jugadors estaven tocats i perquè el Castellbisbal és un equip que es fa fort a casa.

El partit començava molt igualat i el Casserres desaprofitava les oportunitats que generava, especialment els dos minuts d’expulsió del porter local així com les faltes i doblepenals favorables al Casserres. Als pocs minuts del descans el Casserres es posava per davant en un altre període de superioritat numèrica en pista.

A la segona part, els berguedans marcaven dos gols que els havien de donar seguretat al marcador, però no seria així, doncs ha estat ràpidament respost pel Castellbisbal que feia el seu primer gol. Els locals han sortit aleshores a jugar de cinc i generaven accions de perill, una de les quals acabava al fons de la xarxa. Així que a pocs minuts del final i amb el 2 a 3 al marcador, es donava molta emoció al desenllaç. No obstant, el Casserres ha aconseguit aguantar el resultat i fer-se així amb la victòria.

Amb aquests tres punts, el PC Imagine Casserres continua líder amb 34 punts respecte els 27 del Santpedor, que és segon. La propera jornada, que serà en dues setmanes, rebran precisament al Santpedor, pel que s’espera un partit molt emocionant a Casserres.

Primera Catalana FS

Comentaris