General

Primera vetallada de Kick Boxing a Berga

Primera vetallada de Kick Boxing a Berga

Unes 500 persones entre públic i participants van assistir dissabte a la primera vetllada amateur Ciutat de Berga Kick Boxing al Pavelló Vell.

Van ser deu combats, dos d’exhibició i 8 amateurs a la distància de 3 assalts de 2 minuts. 6 competidors de l’Alter Sport van lluitar, evidenciant un bon paper. Per part d’Alter, organitzadors de la vetllada, van realitzar combat d’exhibició i cinc combats amateurs.

Els competidors van ser  Sergi Puertas, John Gallego, Ilyas El Oumari, Michael Leautaud, Alex Leautaud, Pere Figueras i Duvan Aguilar.

Aquest últim malauradament no va poder lluitar a causa d’un accident del seu contrincant. Pel que fa a Sergi Puertas, va realitzar molt bon debut en combat d’exhibició; John Gallego va perdre als punts en el seu debut al ring amb un rival experimentat; Ilyas El Oumari va guanyar als punts el seu segon combat; Michael Leautaud va vèncer per abandonament del seu rival en un gran debut; Pere Figueras va fer combat nul després d’un fort cop a la cama el primer assalt i finalment Alex Leutaud va guanyar per KO tècnic en el seu segon combat.

En aquesta primera vetllada de l’art marcial del Kick Boxing hi van participar, a part dels lluitadors de l’Alter Sport: Oswald Gym  de Girona i Team Albino de Lloret i Box Gym de Manresa.

La vetllada no només hi van haver-hi combats, també va comptar amb l’exhibició dels grups de hip hop del gimnàs Alter Sport.

Tal i com ens van comentar a Entre Rivals, Alter Sport valora molt positivament tant els resultats esportius i l’aprenentatge dels lluitadors, com també  la bona assistència en un esdeveniment nou a la ciutat de Berga.

 

Foto: Carlos Bertran, Reber Events

Alter Sport Kick Boxing

Comentaris