Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres goleja a l’Òdena i la Pobla de Lillet escala posicions a la classificació

Les noies de Casserres han tornat a guanyar fent un partit espectacular que va acabar amb el marcador a 9 a 0 contra l’Òdena. L’equip ha fet una passa endavant pel lideratge i actualment es troben a només un punt, amb 51 i 50 punts respectivament, després que les líders empatessin ahir. La propera setmana l’equip jugarà al camp del Piera, que és el sisè classificat de la taula.

Pel que fa als equips masculins de la comarca a la mateixa categoria, només La Pobla de Lillet ha aconseguit sumar punts després de guanyar 4 a 3 al Sant Cugat, rival directe per la seva situació a la classificació. El Baganès va perdre a casa contra el Sant Sadurní per 4 a 8 i el Ciutat de Berga va caure al camp de l’Ullastrell per 3 a 0. Per últim, el Puig-reig va veure el seu partit contra el Castellbell ajornat pel 23 de març.

Amb aquests resultats, el Baganès segueix sent l’equip berguedà més destacat doncs amb 19 punts és sisè. El segueix la Pobla de Lillet, que ha escalat posicions fins la vuitena amb 12 punts. El Puig-reig és desè amb 9 punts i el Ciutat de Berga onzè amb 8 punts.

La propera jornada, que serà en dues setmanes, no hi haurà partits a la comarca, doncs tots els equips jugaran fora. El Puig-reig ho farà contra el Cardona, el Baganès visitarà el Castellbell i la Pobla de Lillet es desplaçarà al camp del Castellgalí. El Ciutat de Berga descansarà.

Segona Catalana FS

Comentaris