Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria treballada del PC Imagine Casserres contra el Cervelló

Victòria treballada del PC Imagine Casserres contra el Cervelló

Els nois de Casserres han guanyat al Cervelló, el tercer classificat del grup, en un joc molt equilibrat. El partit començava amb una gran intensitat per part dels dos equips i després d’un tempteig inicial els dos equips van marcar, si bé el Cervelló es va posar per davant 1 a 2. Tot semblava que aquest seria el resultat amb el que s’aniria al descans, però als darrers segons el Casserres empatava.

En la represa ha seguit la intensitat i l’emoció i ambdós equips han tornat a marcar. Aleshores l’àrbitre ha expulsat un jugador del Cervelló i el Casserres ha aprofitat aquests dos minuts amb un jugador més per avançar-se al marcador fent el 4 a 3. A partir d’aquí els visitants han jugat amb el porter jugador però no ho han aprofitat prou, doncs el resultat final ha estat de 6 a 4.

Amb aquesta victòria, i juntament amb l’empat del segon classificat, el Casserres despunta sumant 34 punts respecte dels 29 del segon. La propera jornada els de Casserres es desplaçaran al camp del Castellbisbal, un equip de mitja taula.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris