Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

La Pobla de Lillet guanya el derbi comarcal

L’equip de la Pobla de Lillet s’ha fet amb la victòria en el partit conta el Ciutat de Berga amb un 1 a 4. D’altra banda, el Puig-reig ha perdut contra el Sant Sadurní per 6 a 2 mentre que el Baganès ha descansat. Amb aquests resultats, el Baganès segueix sisè amb 19 punts i el Puig-reig és novè amb 9. Canvien les posicions La Pobla de Lillet, desena amb 9 punts també, i el Ciutat de Berga, que passa a ser onzè amb 8 punts.

La propera jornada jugaran tots els equips de la comarca, el primer d’ells el de la Pobla de Lillet contra el Sant Cugat, el Puig-reig rebrà al Castellbell, el Baganès rebrà al Sant Sadurní i el Ciutat de Berga es desplaçarà al camp de l’Ullastrell.

Pel que fa al Puigfitó Casserres, han viatjat a Barcelona aquesta jornada i han tornat amb victòria contra l’Anguera per 1 a 4. Les berguedanes es mantenen així a la segona posició amb 47 punts. La propera setmana rebran a l’Òdena, un equip de la part baixa de la taula.

Segona Catalana FS

Comentaris