Futbol Sala, Gironella Femení

Important victòria del Penya Esplugues Gironella a la pista de l’Elx

El Gironella ha guanyat per 0 a 3 a l’Elx, el cuer de la categoria, sumant així uns punts vitals. La victòria es va consolidar a la primera part, molt ben jugada per part de les berguedanes. Als cinc minuts de joc, Berta Velasco marcava aprofitant un sac de banda i en només quatre minuts més, Pilar Ribes posava el 0 a 2 amb un córner.

Les llevantines van intentar equilibrar el duel i acostar-se al marcador buscant més intensitat a la sortida de la pilota de les visitants, però a dos minuts pel descans es van trobar amb un tercer gol, altre cop de Velasco, fruit d’una pilota perduda.

A la segona meitat, les d’Elx van intentar remuntar i amb un joc de cinc van igualar el partit fins al punt de monopolitzar la pilota, mentre que les de Gironella procuraven mantenir la diferència aconseguida a la primera part. La manca d’encert a porteria de les locals va impedir que es fiquessin del tot a la lluita pel partit, que es va acabar sense que es marqués cap més gol.

Amb aquesta victòria el Penya Esplugues Gironella ha pujat una posició a la general i és novè amb 23 punts. La propera jornada serà d’aquí dues setmanes i en aquesta ocasió el Gironella jugarà a casa contra el Rubí, l’altre equip català del grup.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris