Handbol

L’Handbol Berga aconsegueix sortir del descens (24-19)

L’Handbol Berga aconsegueix sortir del descens (24-19)

L’Handbol Berga aconsegueix finalment sortir del descens, després de derrotar al Club Handbol Alcarràs, per 24 a 19. L’equip va ser capaç d’endur-se el partit a partir de la meitat de la segona part, gràcies a la bona defensa i a la constància.

L’inici va ser ajustat, lleugerament favorable al marcador pels visitants. El Berga va sortir amb una defensa 6 – 0 que va funcionar correctament, però faltava que els jugadors fossin més durs i posessin més les mans. L’equip no va acabar de tenir fluïdesa ofensiva, els xuts dels laterals no trobaven porteria, faltava velocitat a les primeres línies i el rival neutralitzava correctament els extrems berguedans, conscients del mal que podien fer. A l’equador d’aquest parcial entren els canvis, a través dels quals l’equip aconsegueix trobar el seu joc i imprimir més ritme. Això els va permetre remuntar els pocs gols de diferència i posar-se per davant. Algunes pilotes perdudes i els xuts del lateral dretà de l’Alcarràs van fer que el marcador arribes al descans igualat.

A la segona meitat, va destacar la defensa berguedana, sobretot les figures de Joan Fauch i Joan Serarols, a més del jugador avançat, Jordi Subirana. A partir d’aquesta millora defensiva, l’equip també va ser més fort en atac, guanyant la diferència en el marcador i en el joc a base de la feina de formigueta. Ofensivament, destacar l’aportació del pivot Joan Serarols, que va fer 10 gols, 7 dels quals en aquesta segona meitat. L’entrenador no va fer els canvis habituals a la meitat d’aquest temps, i va apostar per seguir amb l’equip que estava funcionant a la pista. En general, l’encert en defensa va fer que ofensivament l’equip també estigués més fi en aquesta faceta. El ritme, la velocitat i la defensa van permetre a l’Handbol guanyar 24 a 19.

Aquests dos punts serveixen al Berga per sortir del descens, sumant-ne 10. Tot i això, la distància amb el Cornellà B només és d’1 punt, ja que va aconseguir empatar el seu partit contra el Valldoreix, un rival de la part alta.

De cara a la propera jornada, visita a la pista del Cardadeu B, 6è classificat amb 20 punts.

handbol2

Fotos: Josep Maria Serarols

Comentaris