Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga segueix fort en la pugna pel liderat de 3a; L’Avia B torna a cedir punts amb la derrota a 4a

El Berga segueix fort en la pugna pel liderat de 3a; L’Avia B torna a cedir punts amb la derrota a 4a

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 22

Victòria del Berga al camp del Sant Pere Nord, per 1 gol a 3. L’altra victòria la protagonitza l’Olvan, que va guanyar, per 1 a 2, al camp de l’Artés. Per altra banda, dos empats: el del Gironella B, per 1 a 1, en la visita del Cardona, i la del Puig-reig, per 2 a 2, que va rebre al Santpedor.

El Berga segueix 2n classificat, amb 48 punts, a 2 del líder, el Matadepera. Pel que fa al Puig-reig, es manté a la 5a plaça, sumant 38 punts. A la zona baixa, l’Olvan aconsegueix pujar fins al 14è lloc, amb 25 punts, mentre que el Gironella B ho fa fins al 17è, amb 13.

La setmana vinent ve protagonitzada per un duel berguedà de la part alta, el partit que enfrontarà el Berga i el Puig-reig. Per altra banda, l’Olvan rebrà al Súria (13è amb 27), mentre que el Gironella B visitarà el camp de la Pirinaica (15è amb 22).

Tots els resultat i classificació

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 20

L’Avià B va encaixar una altra derrota aquesta jornada, per un ajustat 3 a 2, al camp del Sallent. El derbi entre el Puig-reig B i el Montmajor va acabar amb victòria local, per 2 a 1. També va guanyar el Casserres, per 1 gol a 2, al camp del Valls de Torroella. La derrota més dura la va patir el Vilada, que va encaixar un 13 a 1 al camp el Calders. El partit entre la Monistrolenca i el Sant Salvador de Cercs es va suspendre a causa de la meteorologia adversa del cap de setmana.

El segon equip avianès segueix a la 1a posició, amb 46 punts, ara, però, a només 4 del Sallent, a l’espera del que faci el Sant Salvador de Cercs, que és 3r, amb 41 punts, però un partit menys. A la zona mitja-alta hi segueixen el Montmajor, 5è amb 34 punts, i el Casserres, 6è amb 32. A la zona baixa hi segueixen el Puig-reig, 12è amb 19 punts, i el Vilada, 13è amb 13.

De cara a la propera jornada, destaca clarament el derbi berguedà entre el Casserres i el Puig-reig B. Per altra banda, l’Avià B rebrà al Valls de Torroella (14è amb 12 punts), el Montmajor al Puigcerdà (8è amb 25), el Vilada al Sallent (2n amb 42) i el Sant Salvador de Cercs al Calders (4t amb 37).

Tots els resultats i classificació

 

Foto: Twitter @ceberga1913

Comentaris