Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Baganès cau per la mínima contra els líders mentre que el Puigfitó Casserres continua invicte

Després de dues setmanes sumant punts amb victòries còmodes, el Baganès ha perdut en un partit molt intens i que no es va decidir fins al darrer moment amb un 6 a 7 contra el Castellgalí, actual líder del grup. L’altre equip masculí de la comarca que ha jugat ha estat el Ciutat de Berga, que no aixeca cap i ja suma la setena derrota consecutiva, en aquesta ocasió per  5 a 2 al camp del Riudebitlles. La Pobla de Lillet i Puig-reig han descansat aquesta jornada.

Amb tot plegat, el Baganès continua sent l’equip berguedà més destacat a la taula, doncs amb 19 punts ocupa la sisena posició. El Puig-reig és vuitè amb 9 punts tot seguit del Ciutat de Berga, novè amb 8 punts. Finalment l’equip de La Pobla de Lillet és l’onzè amb 6 punts. De cara a la propera jornada es disputarà un derbi entre el Ciutat de Berga i la Pobla de Lillet mentre que el Puig-reig visitarà al Sant Sadurní. Al Baganès li toca descansar.

Canviant a la categoria femenina, el Puigfitó Casserres continua en la seva dinàmica de victòries. Aquesta setmana han superat a l’Olesa per 2 a 0 en un partit complicat, doncs ambdós equips ocupen places altes de la classificació. Amb aquest resultat, les noies de Casserres continuen a la segona posició de la taula amb 44 punts. La setmana vinent l’equip es desplaçarà a Barcelona per jugar contra l’Anguera.

Segona Catalana FS

Comentaris