Handbol

Contundent derrota de l’Handbol Berga (41-18)

Contundent derrota de l’Handbol Berga (41-18)

Derrota clara de l’Handbol Berga contra un rival realment complicat, el Vilamajor, un equip de la part alta, concretament el 4t classificat. Els de Quico Sanz van acabar caient per 41 a 18, en un partit on van tenir ben poques opcions.

Tot i un parcial desfavorable de 4 a 0, el Berga va aconseguir aguantar els primers minuts, tot i no anotar, am la defensa 6-0. Al cap de poc, però, els berguedans van quedar desdibuixats, la defensa no acabava de funcionar i no hi havia canvis substancials. El Vilamajor, molt ràpid i amb molta fluïdesa ofensiva, aconseguia fer mal, sobretot, a través dels contracops, d’on van arribar bona part dels gols. La seva defensa oberta, 3-2-1, dificultava l’atac visitant i el Berga havia d’atacar a través de jugades individuals. Al descans, el marcador marcava un dur 23 a 4.

A la segona part, els berguedans van sortir amb el mateix equip inicial i la mateixa defensa 6-0, aquest cop, però, més motivats. D’aquesta manera, el Berga aconsegueix un parcial favorable de 8 a 9, gràcies a una defensa amb més ajudes i amb més mans, i una ofensiva amb més idees i amb més joc col·lectiu. A l’equador d’aquest període, temps mort de visitant, que ve acompanyat d’una roda de canvis. En aquesta, es canvia tota la primera línia i entren jugadors encara freds i amb menys fluïdesa. Tot i que la defensa va seguir bé, l’equip se’n va ressentir en atac, perdent diverses pilotes fàcils. Els berguedans van entrar en una mala dinàmica, mentre que el Vilamajor va seguir amb la seva rapidesa i els seus contracops, cosa que va comportar el resultat final de 41 a 18.

Si d’alguna cosa va servir el partit va ser d’entrenament per l’equip per afrontar el partit de la propera jornada, un duel complicat contra l’Alcarràs. Els del Segrià són els 7ns classificats, amb 18 punts, i practiquen un joc similar al del Berga, més intens i més dur defensivament.

Per això, els berguedans tenen opcions de guanyar aquest partit, cosa que els trauria de la zona de descens. El Berga segueix 12è, avant penúltim, empatat a 8 punts amb el Cornellà, l’11è classificat.

 

Foto d’arxiu: Josep Maria Serarols

Comentaris