Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga és segon després de la segona derrota consecutiva (47-48)

El Beep Berga és segon després de la segona derrota consecutiva (47-48)

Segona derrota consecutiva del Beep Bàsquet Berga, aquest cop, en la visita de La Salle Reus B, per un ajustat 47 a 48. Amb aquesta nova derrota, els berguedans perden el liderat a mans de l’Igualada B. El partit va ser dur, sobretot en defensa (d’aquí s’explica el resultat curt), de la mateixa manera que ho va ser al partit d’anada, on el Berga va guanyar gràcies a l’actuació de Sergi Berenguer, on va fer 39 punts.

beepberga2Realment, el partit pintava pitjor del que va acabar sent. De fet, a les acaballes del segon període, els de Moisès Soriano anaven fins a 10 punts per sota en el marcador. Tot i això, l’encontre es va acabar decantant en els 2 minuts finals, on el Berga va arribar 4 punts per sobre. El darrer minut i mig va acabar de decantar la balança en contra, afegit a una actuació arbitral qüestionada. En aquest final, La Salle Reus va anotar un triple molt forçat, després d’una bona defensa del Berga, que va ser decisiu. L’intercanvi de tirs lliures final tampoc va ser favorable al Berga, que va acabar perdent de només 1 punt de diferència.

Pel que fa als de negre, el jugador més destacat del partit va ser Oleguer, que va sumar 19 punts. A més, cal destacar la reincorporació de David Yuste, després de la lesió, que, tot i els pocs minuts que va jugar, va sumar 11 punts.

Amb la derrota, doncs, els berguedans perden el liderat de la categoria, a mans de l’Igualada B. El líder suma 36 punts, mentre que el Berga i el Sant Joan Despí en sumen 25. Els berguedans són segons, però, gràcies al bàsquet average.

El Berga visitarà el CB Valls a la propera jornada, un equip que suma 30 punts i se situa a la 8a posició. Tot i això, cal anar alerta, ja que, a més de sumar dues derrotes consecutives, el Beep ja va caure derrotat contra aquest rival a casa, a la primera volta.

 

Altres resultats

El Sots 21 va perdre, per 50 a 55, en la visita de l’Hospitalet. Amb la derrota, amb 27 punts, l’equip cau fins a la 7a plaça, superat, precisament, per l’Hospitalet. L’equip anirà al camp de l’EPSA a la jornada vinent, que és l’11è classificat amb 24 punts.

Pel que fa a les noies del Sots-25, el partit contra el Sant Antoni – Poble Sec, el 6è classificat amb 19 punts, es va ajornar. Les joves segueixen 2ns, amb 23 punts, a 7 del Cubelles, el primer classificat, que té 2 partits més. En el cas de victòria en aquest partit, tal com consta a la federació, les noies en sumarien 25. A la propera jornada, les del SAT Gonfaus rebran a l’IMMA, el 8è a la taula, amb 18 punts.

I grata sorpresa pel que fa al Puig-reig Sots 25 que va guanyar el seu partit contra el Navarcles, el primer classificat, per 81 a 61. D’aquesta manera, els berguedans se situen a la 3a plaça, amb 30 punts, a 4 de la primera posició. L’equip visitarà, la setmana vinent, la pista del Cerdanyola C, que és el 7è classificat amb 27 punts.

Comentaris