Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres goleja el Gavà i el Baganès segueix sumant punts

Ahir al vespre van jugar les noies de Casserres al camp del Gavà, en el que va ser el primer partit de la segona volta. Les berguedanes van ser clarament superiors i van guanyar per un contundent 0 a 10. Actualment el Puigfitó Casserres és el segon classificat amb 41 punts, a només 3 del líder. La propera jornada rebran l’Olesa, que ocupa la quarta plaça de la classificació.

Pel que fa als equips masculins de la mateixa categoria, victòria del Baganès per 9 a 5 contra el Sant Cugat que li permet continuar amb tranquil·litat a la zona mitja de la taula i amb la vista cap a l’escalada de posicions. La resta d’equips berguedans no van poder sumar punts al caure derrotats: 2 a 8 de la Pobla de Lillet contra l’Ullastrell, 6 a 4 el Ciutat de Berga a casa del Bellver i 3 a 6 del Puig-reig contra el Castellgalí.

Amb aquests resultats no es mouen les posicions a la classificació per aquests equips. El Baganès continua sisè amb 19 punts, el Puig-reig és vuitè amb 9 punts, seguit del Ciutat de Berga, desè amb 8 punts, i tanca la classificació la Pobla de Lillet amb 6 punts. La propera jornada descansaran el Puig-reig i la Pobla de Lillet, el Baganès rebrà al Castellgalí i el Ciutat de Berga es desplaçarà per jugar contra el Riudebitlles.

Segona Catalana FS

Comentaris