Handbol

L’Handbol Berga desaprofita una altra opció de sumar (28-29)

L’Handbol Berga desaprofita una altra opció de sumar (28-29)

L’Handbol Berga es plantava al partit d’aquest dissabte després de caure, contra tot pronòstic, a la pista del darrer classificat, el GEIEG Vermell, que, fins al moment, no havia guanyat cap partit. D’aquesta manera, el carnestoltes passava factura als berguedans, que desaprofitaven una oportunitat d’or per sortir de la zona de descens.

En la jornada actual, a l’equip se li van tornar a escapar uns punts que semblaven factibles. El partit contra el CH Esplais va acabar 28 a 29, però el Berga hauria de poder-se haver imposat.

A la primera meitat, l’equip va sortir plantejant una defensa 5 – 1, on els segons i els del mig tancaven correctament. L’atac era força fluid, les coses sortien com havien de sortir i les possessions s’aconseguien materialitzar. L’equip va anar tota l’estona empatant o per davant, fins que va arribar la roda de canvis. L’equip no es va acabar d’ajustar bé, i l’atac de l’Esplais, uns dels millors de la categoria, va fer que els visitants se n’anessin lleugerament en el marcador. Al descans, el Berga perdia de 2 gols, quan podia haver-hi arribat per davant.

A l’inici de la represa, l’equip es va tornar a entonar i es va ajustar en defensa, fins al punt de què el partit va anar pràcticament empatat des del minut 10 de la segona fins als darrers compassos d’aquesta. És en aquest final on el Berga perd el partit, entre altres coses, pel descontrol i la inexistència de la defensa en certs moments clau. A més, els de Quico Sanz van errar ocasions clares, entre altres, dos penals que els podien haver ficat per davant en el marcador.

D’aquesta manera, l’equip continua pugnant per sortir de la zona de descens, i, amb 8 punts, segueix a la 12a plaça de la taula. Els berguedans han guanyat 4 partits i n’han perdut 13 aquesta temporada.

A la propera jornada, l’equip visitarà la pista del Club Handbol Vilamajor. Serà una visita complicada, ja que els del Baix Montseny són 4ts classificats amb 22 punts.

Comentaris