Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres guanya a casa de l’Aiguafreda

El PC Imagine Casserres guanya a casa de l’Aiguafreda

En un partit que havia de ser senzill pels líders, doncs s’enfrontaven al darrer classificat, els berguedans van haver de suar la samarreta per fer-se amb la victòria.

El Casserres va començar dominant i era certament superior, però no generava perill a la porteria rival. No obstant, van aconseguir anar al descans amb el 0 a 2 al marcador per una falta i un doble penal. A la represa la tònica era la mateixa i l’Aiguafreda frenava tots els intents del Casserres. A més, va aconseguir retallar distancies marcant un gol. Amb el marcador tan ajustat els darrers minuts van ser molt intensos i emocionants fins que un altre doble penal a favor del Casserres va sentenciar al partit amb el resultat final d’1 a 3.

Amb aquesta victòria el PC Imagine Casserres es manté a la primera plaça de la classificació amb 31 punts respecte els 25 del segon, que té un partit menys. La propera jornada comença la segona volta de la lliga i el Casserres descansarà perquè s’hauria d’enfrontar al Papiol, que es va retirar.

FOTOGRAFIA: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris


how to successful online dating how to talk women into having a threesome