Futbol Sala, Gironella Femení

Derrota lluitant del Penya Esplugues Gironella contra el Rioja

Derrota lluitant del Penya Esplugues Gironella contra el Rioja

La divuitena jornada va deixar un regust agredolç al Pavelló Municipal de Gironella que va veure el seu equip perdre per 2 a 3 després d’un xoc molt competitiu.

El partit començava amb una intensitat extraordinària per part de les visitants que demostrarien la seva autoritat al minut set quan s’avançaven al marcador. Les berguedanes intentaven aleshores prendre el control però no acabaven de sentir-se còmodes a la pista. No obstant, aconseguien igualment igualar el partit al minut 15. Ambdós equips van continuar amb força la resta de la primera meitat per intentar posar-se per davant si bé cap dels dos equips aconseguiria marcar i es feia el descans amb l’1 a 1 al marcador.

La represa del partit va tornar a mostrar dos equips equilibrats i com havia passat a la primera meitat, als set minuts marcava el Rioja el seu segon gol. El Gironella es bolcava aleshores a la porteria rival però no aconseguia marcar. Tot al contrari, doncs les de Rioja aprofitaven una pilota perduda per posar l’1 a 3 al marcador a només cinc minuts del final. Les berguedanes estaven obligades a augmentar la intensitat, però no van aprofitar els llançaments de doble pivot que es van generar. A dos minuts del final feien el 2 a 3 que donava emoció al desenllaç, però un Rioja tancat a darrere no en va deixar passar ni una i va suposar la derrota pel Gironella.

Amb aquesta jornada, i tenint en compte la victòria de la setmana per 1 a 6 contra el Valdetires Ferrol, el Penya Esplugues Gironella és el desè classificat amb 20 punts, empatat amb el novè. La propera jornada l’equip es desplaçarà a Alacant per jugar contra l’Elx, l’equip cuer de la categoria.

 FOTOGRAFIA: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris