Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Inesperada derrota del Beep Berga (67-62)

Inesperada derrota del Beep Berga (67-62)

Després de la victòria en la visita del Pallejà la setmana passada, per 64 a 58, i sense que hi haguessin moviments a la part alta, el Beep Berga arribava a la pista del Reus Deportiu com a segon classificat, ja que l’Igualada ja va guanyar el seu partit. Els berguedans van patir aquest cap de setmana una derrota del tot inesperada, per 67 a 62, però, tot i això, segueixen com a primer classificats pel bàsquet average.

El primer periode ja va marcar el ritme del partit, on l’equip va estar molt espès. De fet, en aquest parcial el Reus va agafar un avantatge molt gran, de 12 punts, bona part gràcies a l’encert en tirs de 3 punts. Ja al segon i tercer període el Beep ha aconseguit que els locals no augmentessin l’avantatge. En el darrer, els berguedans van retallar distàncies fins a acostar-se a 4 punts. No obstant, no es va poder consumar la remuntada.

A la taula, com hem explicat, l’equip segueix primer, ara, però, empatat amb l’Igualada, que és segon, ambdos amb 34 punts. Pocs punts separen els dos equips en el bàsquet average.

A la propera jornada serà un equip de Reus el que visitarà Berga. Serà La Salle Reus B, que és el 5è classificat amb 29 punts.

 

Declaracions del segon entrenador, Hug Tuyet, després del partit:

 

Altres resultats

El Sots-21 que va tornar a guanyar, aquest cop per 56 a 61, a la pista del Manyanet Les Corts B. D’aquesta manera, l’equip es refà i puja fins a la 5a posició, sumant 26 punts. La setmana vinent l’equip rebrà un rival directe com és l’Hospitalet, ara mateix 7è classificat amb 25 punts.

Pel que fa a les noies del Sots-21, derrota clara contra el líder, el Cubelles, per 29 a 55. Amb una victòria, les del SAT Gonfaus podrien haver igualar la categoria ja que, en cas de sumar tots els punts en els dos partits que tenen de menys respecte el Cubelles, empatarien a punts en el liderat. Amb la derrota, però, el Cubelles marxa als 7 punts de distància, amb 30, mentre que el Berga en suma 23. El proper rival serà el CB Sant Antoni – Poble Sec, 6è classificat amb 19 punts.

Per acabar, victòria clara del Sots-25 del Puig-reig, per 38 a 56, a Navàs. Els berguedans se situen com a 3rs classificats, amb 28 punts, a 5 del líder. Precisament a la propera jornada duel molt interessant ja que els joves rebran al Navarcles, primer classificat, amb 33 punts.

 

Foto d’arxiu: Marc Ribera

Comentaris