Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Victòria per la mínima del Puigfitó Casserres al camp del Barnasants

Les noies de Casserres han guanyat per 2 a 3 al camp del Barnasants, el sisè classificat de la taula. Tot i que aquest cap de setmana hi ha descans de futbol sala en general, el grup on hi ha el Casserres sí ha jugat perquè és un grup molt nombrós.

Amb aquesta nova victòria, el Casserres es manté en primera posició amb 38 punts. La propera jornada serà el 13 de febrer i començarà la segona volta de la lliga. En aquesta ocasió el Puigfitó Casserres visitarà el camp del Gavà, cuer del grup amb tan sols 1 punt.

Els grups masculins de la mateixa categoria sí han descansat, per tant no hi ha nous resultats. A la classificació, el primer equip berguedà que hi trobem és el Baganès, sisè amb 16 punt. El segueix el Puig-reig, que amb 9 punt és vuitè, i a continuació, el Ciutat de Berga, que és desè amb 8 punts. Tanca la llista la Pobla de Lillet, cuer amb 6 punts. La propera jornada, el Baganès rebrà el Sant Cugat,  el Puig-reig al Castellgalí i la Pobla de Lillet a l’Ullastrell, mentre que el Ciutat de Berga visitarà el camp del Bellver.

Segona Catalana FS

Comentaris