Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella reparteix punts amb el Móstoles

2 a 2 va acabar el primer partit de la segona volta de la lliga per les berguedanes, un partit marcat per la manca d’ocasions de gol i un predomini a la pista repartit a temps entre els dos equips. El partit començava amb gols molt ràpids, posant-se per davant les madrilenyes amb un gol des de la zona de pivot al minut 3. Però tan sols un minut després les de Gironella empataven aprofitant el rebombori de la zona rival. Les berguedanes girarien el marcador al minut 11 en una brillant jugada personal de Berta Velasco que driblant a dues rivals, aconseguia marcar el 2 a 1. A pocs segons del final de la primera part, el Móstoles empatava aprofitant una situació d’indecisió a l’àrea de les rivals. Per tant, es feia el descans amb el que resultaria ser el marcador final.

La segona part del partit va desenvolupar-se amb una primera meitat molt forta del Móstoles que obligava a les de Gironella a defensar-se amb contundència. L’ocasió més clara va ser un llançament de doble penalti a causa d’un Gironella carregat de faltes. Els darrers 10 minuts de partit van ser de domini local, doncs aconseguien plantar-se amb perill a la porteria contrària repetides vegades. Però van marcar d’encert i amb dues pilotes estavellades als pals, el resultat va ser l’aconseguit la primera meitat.

Tot plegat, el Gironella aconsegueix mantenir-se a l’onzena posició amb 17 punts. La propera jornada, que serà el cap de setmana vinent, el Penya Esplugues Gironella viatjarà fins a Galícia per enfrontar-se al Valdetires Ferrol, catorzè classificat amb 11 punts.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris