Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga torna a la normalitat (64-78)

El Beep Berga torna a la normalitat (64-78)

Després dels recuperar el liderat i de diversos partits complicats, el Beep Berga torna a la normalitat. I per aquest equip la normalitat és sinònim de guanyar. Aquest dissabte, victòria plàcida del Beep Berga, en la visita a Artés, per 64 a 78.

L’inici va ser molt bo pels visitants. La bona defensa i l’encert anotador van fer que l’equip es posés per davant ben d’hora, i aconseguís una distància de 7 punts, amb la qual s’arribaria al final del primer parcial. La tònica al segon va ser molt similar, i l’equip va aconseguir aguantar la distància fins al descans.

A la represa el partit es va igualar i l’Artés es va acostar a 2 punts en el marcador. Tot i això, l’equip va tornar a marxar en el marcador. El darrer quart va fer acabar de decantar la balança de forma clara a favor dels berguedans. L’equip movia molt bé la pilota, era capaç de trobar llançaments oberts i anotar amb certa facilitat.

De nou, una victòria del Beep treballada i d’equip, on tothom va participar, tothom va anotar i es va jugar molt en equip, aconseguint bastantes assistències. Els jugadors més destacats, però, van ser Oleguer, amb 21 punts, Ribera, amb 15, Martí, amb 10, a més dels 14 que va aportar la nova incorporació, Josep Pujol.

D’aquesta manera, el Berga segueix al capdavant de la segona catalana, amb 31 punts (14 victòries i 3 derrotes). El segueixen de ben a prop l’Igualada, amb 30 punts, i el Sant Joan Despí, amb 29.

En el proper partit el Berga podrà seguir sumant, ja que rebrà la visita del Pallejà. El rival, amb el partit d’aquesta jornada encara per jugar, és a hores d’ara el 14è classificat, amb 16 punts (5 victòries i 11 derrotes).

 

Declaracions de l’entrenador del Beep Berga, Moisès Soriano:

Altres resultats

Nova derrota del Sots-21 de Berga. Aquest cas, per 63 a 48 a la pista de l’Orlandai. D’aquesta manera, l’equip cau fins a la 6a plaça, sumant 22 punts, empatat amb 3 equips més. A la propera jornada, els del Bar Tutxi rebran al Sant Ignasi, 4t classificat amb 25 punts.

Qui no va jugar aquesta setmana va ser el Sots-25 femení, ja que el seu rival, el Sant Nicolau, no es va presentar al partit. D’aquesta manera, a l’espera de què passa amb aquest matx, les del SAT Gonfaus segueixen 2es, amb 22 punts, a 4 del líder, el Cubelles, però amb un partit menys.

Pel que fa al Sots-25 de Puig-reig, nova victòria, en aquest cas a Viladecaballs, per 43 a 53. Amb la victòria, els puigreigencs segueixen 5ns classificats, amb 24 punts, empatats amb 2 equips més. A la jornada vinent, visita del CB Llivia-Puigcerdà, 15è classificat amb 21 punts.

 

Foto: Marc Ribera.

Comentaris