Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Baganès s’estabilitza a mitja taula

El derbi que aquest cap de setmana es va poder viure al Grup 4 de segona catalana de futbol sala entre el Ciutat de Berga i el Baganès va acabar amb victòria dels de Bagà per 3 a 8 al marcador. I quedant-nos a l’Alt Berguedà, bones notícies també per la Pobla de Lillet que va sumar la segona victòria de la lliga en la seva visita al camp del Cardona per 4 a 5. L’últim representant de la comarca, el Puig-reig, no va sortir gaire ben parat del seu xoc contra el Sant Cugat, que el va golejar amb un 7 a 1.

Pel que fa a la classificació, el Baganès s’estableix amb seguretat a la zona mitja de la taula, estant sisè amb 16 punt. D’aquest conjunt en avall les posicions són molt igualades entre tots els equips. Allà trobem al Puig-reig vuitè amb 9 punts, al Ciutat de Berga desè amb 8 punts i tancant la classificació amb 6 punts la Pobla de Lillet. En la propera jornada, que es disputarà després de Carnestoltes, el Baganès rebrà al Sant Cugat, el Puig-reig al Castellgalí i la Pobla de Lillet a l’Ullastrell mentre que el Ciutat de Berga serà visitant al camp del Bellver.

Pel que fa a l’equip femení de la comarca que disputa la mateixa lliga, el Puigfitó Casserres, continuen en un gran moment i sumen una nova victòria, en aquest cas per 5 a 0 contra l’Alheña i consoliden així la seva primera posició a la classificació. De fet, degut a que el partit de l’equip amb el quin empataven es va suspendre, el Casserres és actualment líder en solitari amb 35 punts. La propera jornada es desplaçaran per jugar contra el Barnasants, que és el sisè de la taula.

Segona Catalana FS

Comentaris