Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Sense moviments dels berguedans de 3a; L’Avià B perd encara més distància a 4a

Sense moviments dels berguedans de 3a; L’Avià B perd encara més distància a 4a

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 18

Només una victòria berguedana aquesta jornada: la del Berga, al camp de l’Artés, per un ajustat 1 a 2. Per la seva banda, el Puig-reig no va aconseguir passar de l’empat a 2 en la visita del Gimnàstic de Manresa, mentre que l’Olvan va perdre per 3 a 0 al camp del líder, el Matadepera, i del Gironella B en la visita del Pueblo Nuevo, per 0 a 2.

Passada la jornada, els equips berguedans no s’han mogut del seu lloc a la taula. A la part alta, el Berga segueix 2n, amb 38 punts, i el Puig-reig 5è, amb 33. A la zona baixa, l’Olvan és 14è, amb 20 punts, i el Gironella B cuer, 18è, amb 7 punts.

La propera jornada arribarà amb un destacat derbi comarcal de la part baixa: l’Olvan – Gironella B. Per la seva part, el Berga rebrà al Viladecaballs (8è amb 26 punts), mentre que el Puig-reig visitarà el Cardona (11è amb 23).

Resultats i classificació

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 16

Sorpresa amb la segona derrota consecutiva de l’Avià B, aquest cop més inesperada, al camp del Sant Llorenç de Morunys, per 1 a 0. Qui sí que va guanyar va ser el Sant Salvador de Cercs, en el derbi, amb la visita del Vilada, per 2 a 1. El Montmajor va aconseguir empatar a 1 al camp de la Monistrolenca, mentre que el Casserres va caure a Navarcles per 4 a 2 i el Puig-reig B a Sallent per 2 a 1.

L’Avià B segueix líder de la categoria, amb 39 punts, però, amb la segona derrota consecutiva, el Sallent retalla la distància a 4, ja que en té 35, i el Sant Salvador de Cercs a 7, sumant-ne 32. Per la seva part, Casserres i Montmajor segueixen 5ns i 6ns respectivament, ara, però, empatats a 28 punts. A la zona baixa, el Vilada cau fins a la 12a posició, amb 13 punts, mentre que el Puig-reig segueix cuer, 14è, amb 10.

A la 17a jornada, l’Avià B rebrà al Navarcles (9è amb 16 punts), el Motmajor al Calders (4t amb 31), el Vilada al Sant Llorenç de Morunys (8è amb 21), el Casserres a la Monistrolenca (11è amb 14) i el Puig-reig B al Valls de Torroella (13è amb 12). L’únic desplaçament berguedà el farà el Sant Salvador de Cercs, amb la visita al Súria (7è amb 25 punts).

Resultats i classificació

 

FOTO: Fidel Buceta ‏(@BucetaFidel)

Comentaris