Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres agafa distància a la lliga

Era la dotzena jornada i els líders rebien al Navàs en un ambient immillorable, amb un pavelló ple a vessar. El partit arrencava amb el control de la pilota pel Casserres i el Navàs tancat a darrere. El primer gol arribava als deu minuts de partit i repetien als sis minuts, fent-se el descans amb el 0 a 2 al marcador i tancant una primera part còmode i sense gaires ensurts per l’equip local.

A la segona part els de Navàs feien l’intent d’apretar però no aconseguien generar perill. Així que després d’aguantar les envestides inicials, el Casserres va tornar a jugar com a la primera part i va encarrilar la victòria marcant en dues ocasions més, al minut 31 i al 36.

Amb la victòria per 4 a 0 al Navàs i l’aplaçament del partit del segon classificat a la lliga, el conjunt berguedà gaudeix en aquest moment de 5 punts de coixí per mantenir el liderat del grup. De cara la propera jornada, que serà el cap de setmana del 13 de febrer, es desplaçaran al camp de l’Aiguafreda, actual cuer del grup.

Primera Catalana FS

Comentaris