Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella perd a casa contra el Roldan

Derrota de les berguedanes, en aquesta ocasió a domicili, per 0 a 4 contra el Roldan, un equip que es consolida als primers llocs de la taula amb aquesta victòria. El partit començava equilibrat, amb els dos conjunts intentant fer accions ofensives ràpides per sorprendre el rival. El primer gol de les de Múrcia va ser al minut 13, aprofitant un sac de banda, i va deixar a les locals descol·locades i imprecises sobre el terreny de joc. El 0 a 2 arribava a quatre minuts del descans fruit d’una pilota robada a mig camp.

A la represa del partit, el Gironella intentava millorar davant del domini del Roldan, però seria el visitant el que tornaria a trobar porteria, altre vegada per un robatori de pilota. El Gironella va generar alguna ocasió clara cap a la meitat del segon període, però mancava d’encert. A la vegada el Roldan seguia molt present a l’àrea contrària i generava molt perill a la porteria rival. Finalment sentenciarien el partit a dos minuts del final amb el 0 a 4 definitiu.

Tot plegat el Gironella continua a la onzena plaça de la classificació  amb 16 punts. La propera setmana comencen la segona volta de la lliga i rebran el Móstoles, que és el desè classificat.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris