Handbol

Derrota de l’Handbol Berga en un partit clau (27-22)

Derrota de l’Handbol Berga en un partit clau (27-22)

L’Handbol Berga arribava a Esplugues conscient de què era un partit vital per la permanència. L’equip no va poder guanyar el primer dels quatre partits clau per seguir a Tercera preferent, i va caure derrotat per 27 gols a 22.

Els berguedans, conscients de la importància del partit, van sortir concentrats i amb ganes. Després d’un inici dubitatiu, amb problemes per ajustar la defensa, l’equip aconsegueix competir bé, i pels volts del minut 20 arriba a situar-se 2 gols per sobre en el marcador. El rival, però, aconseguia fer mal a través del joc amb el pivot. A les acaballes d’aquest temps, l’equip torna a tenir problemes per tancar la defensa, i s’hi sumen les pèrdues de pilota i les males finalitzacions. D’aquesta manera, l’Esplugues va aconseguir capgirar el marcador. El partit arribava al descans 13 a 11.

A la segona meitat, l’equip intenta fer un pas endavant, però no aconsegueix revertir el resultat i va a remolc en tot moment. A mesura que anaven passant els minuts, la distància anava augmentant a favor dels locals, sobretot gràcies al joc amb el pivot i a la velocitat que imprimia l’Esplugues. En els darrers dos minuts, el Berga fa una defensa molt oberta anant 3 gols per sota, però no acaba funcionant. La diferència va augmentar fins a 5 gols, amb aquest resultat final de 27 a 22.

Amb la victòria, l’equip segueix avant penúltim, amb 6 punts, fruit de les 3 victòries. A la propera jornada, un altre partit clau, contra un altre rival directe, en aquest cas el Cornellà.

 

ALINEACIÓ: Agustí, Caballé (6 gols), Candàliga (2g), ‘Juanito’ (2g), ‘Pep’ (3g), Pons, Serarols, Tolosa, Verdaguer (5g), ‘Vila’ (3g), ‘Xus’ (1g).

 

Foto d’arxiu: Josep Maria Serarols

Comentaris