Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga recupera el liderat en solitari (63-53)

El Beep Berga arribava al seu partit conscient de què una victòria el retornaria al primer lloc de la taula, després de la derrota de l’Igualada a Reus. Els de Moisès Soriano no van fallar, i es van imposar a les baixes i en el marcador, derrotant a l’Àguiles-Plasfoc de Santa Coloma de Queralt per un clar 63 a 53.

beep2El partit va ser realment dur. El Berga va dominar el primer quart, però tampoc amb molta claredat, mentre que el segon va ser pels visitants. Així doncs, el partit arribava al descans amb marcador ajustat i una diferència de només 1 punt. El període clar va ser el darrer, ja que es va decantar la balança a favor del Berga amb un parcial de 15 punts a favor dels locals.

D’aquesta manera, els de Soriano tornen al lideratge en solitari, amb 29 punts, a un dels seus perseguidors, el Sant Joan Despí i l’Igualada. El balanç del Berga és de 13 victòries i 3 derrotes aquesta temporada.

A la propera jornada, partit -a priori- no tan complicat pels berguedans. Visita al camp de l’Artés, 13è classificat amb 22 punts (6 victòries i 10 derrotes).

Declaracions d’Hug Tuyet, segon entrenador del Beep Berga:

Altres resultats

El Sots-21 de Berga va perdre diumenge per un clar 36 a 48, en la visita del Matadepera. Amb el resultat, l’equip segueix 5è classificat, amb 21 punts, en una zona mitjana-alta molt ajustada. A la propera jornada, visita a la pista de l’Orlandai que, a hores d’ara, amb 19 punts, és el 10è classificat.

Pel que fa a les noies del Sots-25, victòria clara per 49 a 68, en la visita a la pista del Castellar. Les del SAT Gonfaus segueixen segones, ara amb 24 punts, a dos del Cubelles, al primer classificat. La propera jornada serà propícia per seguir sumant, ja que l’equip rebrà al Capellades, cuer de la categoria que, amb 12 punts, encara no ha guanyat cap partit.

A Puig-reig, victòria del Sots-25, en la visita del Sant Jordi, per 63 a 46. A espera d’aquest resultat, els berguedans són els 5ns classificats, amb 22 punts. La setmana vinent, desplaçament a Viladecaballs, per jugar contra l’equip que és 11è classificat, amb 19 punts.