Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

La Pobla de Lillet aconsegueix la seva primera victòria

Després d’una arrencada de lliga molt complicat per a la Pobla de Lillet, el descans nadalenc ha servit als de la Pobla per recarregar piles i començar l’any amb una bona victòria a casa per 4 a 1 contra el Bellver. La resta dels equips berguedans del mateix grup no han sortit tan ben parats i han acabat derrotats, per 4 a 2 en el cas del Baganès en el seu partit amb l’Ullastrell i per 1 a 6 el Ciutat de Berga contra el Castellbell.

Amb aquests resultats, el Baganès baixa a la sisena posició i suma 13 punts, el Ciutat de Berga és vuitè amb 8 punts seguit del Puig-reig, novè amb 6 punts, i tanca la classificació la Pobla de Lillet amb 3 punts. La propera setmana es disputarà un derbi entre el Puig-reig i el Ciutat de Berga mentre que la Pobla de Lillet visitarà el Riudebitlles. El Baganès descansarà perquè hauria de jugar contra el ja retirat Viladecavalls.

Pel que fa a les noies del Puigfitó Casserres, han empatat 2 a 2 contra el Pla de Llobregat, l’equip que colidera la competició juntament amb l’equip berguedà. Amb aquest resultat, continua l’empat a la taula, que ara és de 29 punts. La propera setmana el Casserres torna a fer de local i rep en aquest cas al Corsica, que és tercer a la general amb 27 punts, molt a prop dels líders.

Segona Catalana FS

Comentaris