Futbol Sala, Gironella Femení

El Gironella perd a casa contra l’Ourense

El Gironella perd a casa contra l’Ourense

Amb un gol únic, l’Ourense Envialia s’ha fet amb la victòria en el xoc contra les berguedanes. L’equip gallec va començar el partit amb una pressió asfixiant a l’equip local, que tot i aguantar l’embranzida rival va veure com li feien el gol que resultaria ser el decisiu.

La segona part el partit es mantenia equilibrat com en tota la primera meitat, si bé el Gironella es mostrava més sencer físicament per afrontar el desenllaç del partit davant d’un Ourense desgastat. Amb això, la presencia del Gironella a la pista era més forta però va mancar d’encert per marcar i la victòria va ser pel visitant per 0 a 1.

Amb aquesta derrota, el Gironella baixa a la desena posició i suma 16 punts. De cara a la propera jornada, el Gironella es desplaçarà a Madrid per enfrontar-se al Futsi Atlético Féminas, actual líder de la competició.

FOTOGRAFIA: Futsal Gironella

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris