Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres goleja al Molins

El Casserres ha tornat fort de la pausa de Nadal i ha guanyat per golejada al Molins. Els berguedans han sortit molt concentrats a la pista traduint-se en un inici golejador, posant el 0 a 3 al marcador en només sis minuts de partit. El Molins ha reaccionat i intentava retallar distàncies sense èxit, doncs era el Casserres el que tornava a veure porteria. Els locals han optat aleshores per jugar de 5 per trobar gol, fent-se el descans amb un 1 a 5.

A la segona part, els locals han sortit assumint riscos des del primer moment, arribant a jugar amb el porter fora de la porteria, però no els ha funcionat doncs els visitants han seguit fent gols. El  partit ha acabat amb el resultat final de 2 a 7.

Amb aquesta victòria, el PC Imagine Casserres es manté a la segona posició de la classificació amb 22 punts, empatat amb el Vinícola Montbui. És precisament aquest equip el quin rebrà la propera jornada en un partit que es preveu de gran intensitat.

Primera Catalana FS

Comentaris