Atletisme

Última cursa de l’any: Sant Silvestre Berga 2015

Última cursa de l’any: Sant Silvestre Berga 2015

Com cada any, la tradicional Sant Silvestre de Berga té un bon poder de convocatòria i és, per molts, una bona manera d’acomiadar bé l’últim dia de l’any. La cursa organitzada pel Club Atlètic Berga amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Berguedà manté el recorregut de cada any, 300 metres per la cursa infantil i 5km la Sant Silvestre.

La cursa infantil sortirà a 2/4 de 5 de la tarda del passeig de la Indústria, mentre que la Sant Silvestre ho farà a 2/4 de 7.

Una cursa que ja s’ha fet un lloc al calendari de festes i una cita del Cap d’Any a Berga.

Enguany repetiran el Dorsal-Xip el qual va ser un èxit rotund l’any passat, es tracta d’un dorsal personalitzat amb el xip integrat que no és necessari retornar.  I per tant, evita aglomeracions a l’arribada, on s’entregaran premis pels millors de la cada categoria (masculina i femenina), i hi haurà coca i xocolata per a tots els corredors.

Com a novetat, aquest any els socis del Club Atlètic Berga tornaran a disposar de la inscripció gratuïta com ja es feia en edicions anteriors a l’any 2010.

I també s’ha ampliat el llistat de locals on inscriure’s presencialment, a part de poder fer-ho per internet.

Per últim recordar que es tancaran inscripcions al arribar als 700 corredors.

Aquí us podeu inscriure

dd

Comentaris