Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres continua invencible

Les de Casserres han guanyat per 8 a 0 al Cardona i es mantenen líders amb un empat de 28 punts amb el Pla de Llobregat. La propera jornada, que es disputarà tornant de Nadal, serà precisament contra aquest equip, amb la qual cosa s’espera un molt  bon partit.

Pel que fa als equips masculins, l’únic equip berguedà que s’endú punts és el Baganès, que va guanyar per 9 a 4 en el derbi contra la Pobla de Lillet.El Puig-reig va perdre a casa contra l’Ullastrell per 5 a 7 i el Ciutat de Berga va caure en la seva visita al Sant Sadurní per 5 a 1.

Amb aquests resultats, el Baganès segueix sent l’equip berguedà més destacat, cinquè amb 13 punts. Vuitè trobem al Ciutat de Berga amb 8 punts seguit del Puig-reig, novè amb 6 punts. Tanca la classificació La Pobla de Lillet, sense punts encara.

Els propers partits enfrontaran La Pobla de Lillet amb el Bellver, el Baganès visitarà a l’Ullastrell i el Ciutat de Berga rebrà al Castellbell. D’altra banda, el Puig-reig descansarà doncs hauria d’enfrontar-se al ja retirat Viladecavalls.

Segona Catalana FS

Comentaris