Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga acaba l’any com a líder en solitari (65-57)

El Beep Berga acaba l’any com a líder en solitari (65-57)

El Beep Bàsquet Berga se’n va de vacances com a líder en solitari de la Segona catalana. Els de Moisès Soriano van guanyar al Manyanet Reus per 65 a 57, en la viportadasita a Berga.

L’equip arribava amb una baixa molt important, la del pivot Sergi Berenguer, però ha sigut capaç de sobreposar-se a aquesta. L’inici ha sigut molt bo, amb molt encert i bona defensa. A la segona meitat, la tònica ha sigut la mateixa, i la bona defensa i la bona actitud han ajudat a que el Beep marxés fins a 20 punts en el marcador.

Amb aquest partit, l’equip suma 24 punts i, després de les derrotes de l’Igualada i del Sant Joan Despí (ambdós amb 23 punts), aconsegueix situar-se líder en solitari. En aquest primer tram de temporada, l’equip ha guanyat 10 partits i només n’ha perdut dos, ha sumat 990 i n’ha encaixat 808.

De cara a les properes jornades, enfrontaments en contra dels dos rivals més directes. El més immediat, tornant de festes, serà el desplaçament a Sant Joan Despí, tercer classificat amb 23 punts.

 

Declaracions del primer entrenador de l’equip, Moisès Soriano, a Entre Rivals:

 

Altres resultats

El Sots-21 de Berga va perdre a la pista del CB Nou Badia, per un contundent 73 a 56. Els berguedans acabaran l’any a la zona mitja-alta on s’han mogut les darreres jornades. Els del Bar Tutxi són ara 5ns, amb 18 punts (7 victòries i 4 derrotes). Ja després de reis, als joves els tocarà visitar la pista del CB Viladecaballs Verd, un rival directe, ja que, amb 19 punts, és a dir, a 1 del Berga, és ara mateix el 3r classificat.

Pel que fa a les noies del Sots-25, derrota aquesta jornada contra un rival de la zona mitja-alta, el Ramon Llul, per 46 a 54. Amb aquest resultat, les noies són ara segones, amb 18 punts, empatades amb el Cubelles. Passada l’aturada, visita del Sant Nicolau que és el 5è classificat, 15 punts, tot i que amb un partit menys.

Acabem amb bones notícies: Victòria aclaparadora del Sots-25 del Puig-reig, 76 a 38, en la visita del cuer, el Castellet. Amb aquests punts, els puigreigencs se’n van de vacances a la 6a posició, amb 17. A la propera jornada, visita al Basquetpia Sabadell C, que, amb 18 punts, és el tercer classificat.

Comentaris