Futbol Sala, Casserres Masculí

Golejada del PC Imagine Casserres al Puigcerdà

Golejada del PC Imagine Casserres al Puigcerdà

El Casserres ha guanyat per 10 a 4 al Puigcerdà, un equip de la part baixa de la classificació i que feia esperar un partit còmode pels locals. El Puigcerdà ha arrencat el partit tancat a darrera i amb una defensa forta. Però amb un contraatac ha sorprès al rival i s’han avançat al marcador. El Casserres ha reaccionat fent l’1 a 1 amb una falta. El partit ha seguit amb la mateixa tònica i un Casserres poc precís,  que ajudava al Puigcerdà a marcar altra vegada. El Casserres va tornar a reaccionar i va empatar de nou amb un xut exterior. Segons abans d’acabar la primera part, els berguedans podien marcar el seu tercer gol i es feia el descans amb el 3 a 2, amb no molt bones sensacions.

A la segona part el Puigcerdà seguia amb el seu format defensiu però el Casserres havia canviat totalment de tònica. Començava un partit diferent, més combatiu i amb molta velocitat, cosa que es va traduir amb un gol rere altre dels locals fins al 10 a 4 final.

El PC Imagine Casserres és el segon classificat del seu grup amb 19 punts. La propera jornada s’enfrontarà al Molins, que actualment és el sisè classificat.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS Puigcerdà

Comentaris