Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puig-reig guanya el derbi contra la Pobla de Lillet mentre que les noies de Casserres segueixen inaturables

La darrera jornada de la segona catalana tenia l’al·licient del derbi comarcal entre la Pobla de Lillet i el Puig-reig que va deixar el resultat de 3 a 5 al marcador. El Baganès no va ser tan afortunat com el Puig-reig en el seu paper de visitant i va caure per 7 a 6 al camp del Riudebitlles. Per la seva banda, el Ciutat de Berga va descansar perquè s’havia d’enfrontar al Gèlida, ja retirat de la competició.

Amb aquests resultats, el Baganès continua sent l’equip de la comarca més destacat al grup, ocupant la cinquena posició amb 10 punts. El Ciutat de Berga és vuitè amb 8 punts seguit del Puig-reig, novè amb 6 punts. I tancant la classificació, la Pobla de Lillet, que haurà de millorar per sumar punts i abandonar la darrera posició. Pel que fa la propera jornada, tornarà a haver-hi derbi berguedà entre el Baganès i la Pobla de Lillet. El Puig-reig rebrà l’Ullastrell i el Ciutat de Berga visitarà al Sant Sadurní.

Les quines segueixen a un gran ritme són les noies de Casserres, que han guanyat per 5 a 0 al Boi Sant i es mantenen així líders del grup amb un empat de 25 punts amb el segon classificat, el Pla de Llobregat. De cara la propera jornada, el Puigfitó Casserres es desplaçarà a Cardona per jugar contra el Futsal Cardona, un dels equip cuers de la categoria que només ha sumat 4 punts.

Segona Catalana FS

Comentaris