Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres torna de Capellades amb els tres punts a la butxaca

El PC Imagine Casserres ha guanyat per 2 a 4 a casa del Capellades. Els berguedans s’han avançat gràcies a una bona arrencada del joc, però els locals aconseguien empatar als pocs minuts. No obstant, l’empat també va ser breu, doncs el Casserres tornava a trobar la porteria i es posava per davant altra vegada. El partit seguia amb una dinàmica igualada, amb els dos equips intentant fer gol. I era el Casserres el que finalment ho aconseguiria just abans d’arribar al descans i deixava el marcador amb l’1 a 3.

A la represa, els de Casserres van arrencar molt fort i van sentenciar el partit marcant de nou. Era aleshores el Capellades el que intentava pressionar però només aconseguia retallar lleugerament les distàncies marcant l’últim gol del partit que definia el resultat final, el 2 a 4.

Amb aquesta nova victòria el PC Imagine Casserres es manté segon de la classificació amb 16 punts. De cara la propera jornada, l’equip berguedà rebrà el Puigcerdà que és penúltim de la taula i no ha sumat cap punt.

Capellades Primera Catalana FS

Comentaris