Handbol

Segueix la tònica de l’Handbol Berga (35-16)

Segueix la tònica de l’Handbol Berga (35-16)

Nova derrota de l’Handbol Berga, aquest cop a la pista del Club Handbol Valldoreix, per 35 a 16. Amb només una victòria, els berguedans segueixen penúltims a la taula.
A la primera meitat, els titulars hi arribaven rodats, amb un equip pràcticament ple de joves. L’equip va començar amb un avançat, una defensa 5 – 1, cosa que va repercutir positivament, ja que van poder aguantar en el marcador. A partir dels 10 minuts, i amb la roda de canvis, es va canviar a una defensa 6 – 0. L’equip no va saber adaptar-se, i va encaixar un parcial negatiu, que es va prolongar fins al descans, on els berguedans van arribar 5 gols per sota. Cal destacar, en aquest parcial, el partit del porter visitant, Guillem Campillo.
Al descans, l’entrenador rival va llegir bé el partit i va entendre els punts febles del Berga, per la qual cosa plantejà una defensa molt oberta. Els titulars no van saber resoldre correctament ni una jugada ofensiva per trencar la defensa. Per això, només van aconseguir 5 punts en aquesta meitat.
Al final, tot i la bona primera meitat, concretament amb 15 minuts inicials molt bons, l’equip es va desinflar i no va saber contrarestar el plantejament del rival
L’Handbol Berga segueix penúltim classificat, amb 2 punts, del Grup B de la Tercera catalana preferent. A la propera jornada, l’equip rebrà el Garbí de Palafrugell, 6è classificat amb 12 punts.

 

FOTO: Josep Maria Serarols

Comentaris