Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Victòria còmode del Beep Berga en la visita del Calafell (77-62)

Victòria còmode del Beep Berga en la visita del Calafell (77-62)

El Beep Bàsquet Berga va aconseguir una victòria contra el Calafell, per 77 a 62, en un partit sense gaires complicacions pels locals. Els de Moisès Soriano no afluixen i segueixen líders, tot i el triple empat al capdavant de la taula.

eRNSEl partit va anar molt bé pels berguedans. L’equip va ser capaç de controlar el joc i el marcador durant tot el partit, fins al punt d’arribar a tenir un màxim avantatge de 25 punts. Gràcies a això, els jugadors menys habituals van poder gaudir de minuts de joc en els darrers compassos del partit i, alhora, donar descans als jugadors importants.

Els dos jugadors més destacats del Berga van ser l’habitual Sergi Berenguer que va aconseguir 19 punts i, tot i ser pivot, va anotar 3 triples, i Oleguer, que gràcies als contraatacs i el bon encert també en va fer 19.

Amb aquesta nova victòria el Berga ja en suma 10, per 2 derrotes. Amb 22 punts, els de negre segueixen primers classificats de la Segona catalana, empatats a punts amb l’Igualada i el Sant Joan d’Espí, segons i tercers respectivament.

De cara a la propera jornada l’equip rebrà el Manyanet Reus. Els reusencs són els 6ns classificats, amb 18 punts.

 

Escolta les declaracions a Entre Rivals del segon entrenador de l’equip, Hug Tuyet

 

Altres resultats

El Sots-21 de Berga va perdre, per 57 a 77, en la visita del líder, La Salle Bonanova. Amb 17 punts, els del Bar Tutxi se situen a la 4a posició de la taula. Partit complicat a la propera jornada, ja que els joves rebran la visita del CB Nou Badia, que, amb 18 punts, és el segon classificat.

Pel que fa a les noies del Sots-25, victòria clara, contundent, a la pista del Cardona, el penúltim classificat. El resultat final va ser de 29 a 59. Les berguedanes són les segones classificades de la categoria, amb 17 punts, a un del Cubelles, el líder. A la propera jornada, partit complicat amb la visita del Ramon Llull, que, amb 15 punts, és el 4t classificat.

Per acabar, clara derrota del Puig-reig Sots-25, al camp del Matadepera Taronja, per 66 a 54. Amb 15 punts, l’equip segueix a mitja taula, concretament a la 8a posició. La propera jornada serà propícia per guanyar, ja que els puigreigencs rebran la visita del Castellet, que amb 11 punts i, per tant, només 1 victòria, és el darrer classificat.

 

FOTO: Pere Sanchez

Comentaris