Futbol Sala, Gironella Femení

La primera de futbol sala femení retorna del mundial amb punxada del Gironella

La primera de futbol sala femení retorna del mundial amb punxada del Gironella

Després del període d’aturada amb motiu del mundial de futbol sala femení que es va celebrar a Guatemala entre el 23 i el 28 de novembre, la lliga es va reprendre el cap de setmana passat i s’han disputat tres jornades en el breu període de temps d’una setmana. En aquesta marató de partits, el Penya Esplugues Gironella es va desplaçar en dues ocasions i va fer de local en una altra.

El retorn va ser dur, doncs l’equip berguedà va encaixar un 5 a 1 al camp del Burela. Tot i que les berguedanes van saltar amb força i van fer seu el ritme del partit, les locals no van perdonar les ocasions i s’arribava al descans amb un 3 a 1 al marcador. Al reprendre’s el partit, el Burela encara tenia fam de gol i en va fer dos més amb els quals es definia el marcador final.

El següent partit, disputat el 8 de desembre a Gironella, enfrontava les berguedanes amb l’Orvina. L’enfrontament va començar molt igualat però les locals van avançar-se al marcador a la primera meitat. Tot i que el Gironella hauria pogut fer-se amb el partit, la bona feina a la porteria rival ho va impedir. Amb un gol del rival al minut 33, s’acabava el partit amb el resultat d’1 a 1.

L’últim partit portava al Gironella a Alacant per jugar contra l’Universitat d’Alacant, un equip que va saltar amb totes les intencions de retrobar la victòria després d’haver perdut el seu darrer partit. I tant era així que amb només sis minuts de partit les locals ja marcaven el seu tercer gol. El partit es va estabilitzar després mentre que les de Gironella intentaven guanyar presència a l’àrea contrària. Als darrers minuts de la primera meitat, les locals van revifar i van marcar de nou fent que el descans arribés amb un 4 a 0 al marcador. Al retornar del descans, les d’Alacant van tornar amb molta força i a partir del minut quatre de joc van engegar una ràfega inaturable de gols fins a tenir el 8 a 0 al marcador.Al darrer minut de joc, les de Gironella aconseguien fer un gol deixant el resultat final de 8 a 1.

Amb tot, el Gironella es manté el novè de la taula amb 13 punts. De cara a la propera jornada, l’equip rebrà el Cidade De As Burgas. Les gallegues són les vuitenes de la classificació i sumen 19 punts.

Fotografia: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris