Motor

L’americà Brad Baker entrena al Rancho Canudas de Casserres

L’americà Brad Baker entrena al Rancho Canudas de Casserres

Brad Baker, campió d’USA del 2013 va arribar dijous passat a Catalunya per tal de realitzar durant tot el cap de setmana un curset de Dirt Track de la mà del Noyes Camp. Baker ha sigut el monitor de 20 estrangers i 4 espanyols a un circuit de casa, al Rancho Canudas de Casserres.

El Noyes Camp és l’escola del pilot Kenny Noyes el qual va patir un accident aquest estiu durant el warm-up de la carrera de Superbikes al FIM CEV Repsol d’Aragó.

L’americà passarà els dies previs al Superprestigio Dirt Track del proper 12 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, entrenant al Rancho Canudas, un espectacular circuit de Dirt-Track rèplica del circuit del Palau. Per tant, és molt bon lloc per a poder entrenar  i així ho faran els pilots mundialistes del 3 al 11 de desembre. Noms com Toni Elias, Ricky Cardús, Karel Hanika, Alex Rins, l’actual campió d’Amèrica Jared Mees, entre d’altres entrenaran a casa nostra.

Comentaris