Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puig-Fitó Casserres es col•loca líder

Després de guanyar per 0 a 3 al camp del Poble Sec, les noies de Casserres encapçalen la seva categoria amb 22 punts. Una posició molt competida, doncs els equips que ocupen la segona i tercera posició es troben a tan sols un punt per sota. Precisament és un d’aquests equips, el Vallirana, el que rebran la propera setmana en un partit que es preveu de gran intensitat.

Pel que fa als quatre equips masculins de la comarca, reunits tots al grup 4 de la competició, trobem una de freda i una de calenta. El Ciutat de Berga ha guanyat a casa al Sant Cugat per 4 a 1 i és el millor classificat, estant sisè amb 8 punts. El segueix de prop el Baganès, setè amb 7 punts, que aquesta jornada ha rebut al Cardona i ha vençut amb un resultat de 8 a 7.

D’altra banda, el Puig-reig ha perdut per 3 a 1 al camp del Bellver i és l’onzè classificat amb 3 punts. Tanca la classificació amb la dotzena posició i sense sumar punts encara la Pobla de Lillet, que no acaba d’arrencar i ha perdut a casa per 4 a 9 contra el Sant Sadurní.

De cara la propera jornada, el Baganès és l’únic equip que juga a casa i ho fa contra el Bellver. La Pobla de Lillet s’enfrontarà al Castellbell, el Ciutat de Berga visitarà el Castellgalí i el Puig-reig es desplaçarà fins a Sant Pere de Riudebitlles.

Segona Catalana FS

Comentaris