Motor

Un total de 32 pilots es van reunir dissabte al Rancho Canudas de Casserres.

Un total de 32 pilots es van reunir dissabte al Rancho Canudas de Casserres.

El Dirt- Track Festival Noyes Camp va tenir lloc dissabte passat al circuit cassarrenc del Rancho Canudas. Aquesta celebració tenia com a objectiu adjudicar quatre places per a poder participar al Superprestigio Dirt Track que es celebrarà el proper 12 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Marcos Ramírez (campió d’Europa de Superstock 600), Joan Ramon Ribelles, Ferran Fornell i el quatre vegades campió d’Espanya d’Enduro, Xavi Galindo han sigut els quatre pilots afortunats.

Marcos Ramírez, Xavi Galindo i Ricky Cardús (aquest últim ja inscrit en el Superprestigio com a pilot de velocitat) han dominat les mànegues de classificació. Ramírez i Galindo van ser també els millors en les semifinals però la gran sorpresa va arribar a les superfinals on Ramon Ribelles va quedar primer arribant de la super- repesca i Ferran Fornell va quedar quart. Amb aquestes posicions els hi va valer per a poder participar al Palau Sant Jordi.

El tercer pilot guanyador d’una final va ser Marcos Ramírez, que acaba de guanyar el campionat d’Europa de Superstock 600. Amb tres segons llocs en les finals, el guanyador absolut va ser Ferran Cardús, pilot però que ja estava classificat per anar al Superprestigio a l’acabar en top-4 del Campionat Open d’estiu de la Copa Rodi & Mchelin de dirt-track. Secundo ha sigut Marcos Ramírez (20 punts) y tercer, Ribelles (18).

Els pilots del Berguedà no van tenir gaire sort. Gerard Riu va arribar a la semifinal amb una quarta posició, fet que el va portar fins a la final, una final però on no va tenir molta sort. Finalment, Gerard Riu setè i el també cassarrenc Joan Noguera vuitè.

Així doncs, ara només hem d’esperar aquest diumenge que es disputarà una nova prova de la Copa Rodi Dirt- Track a Albi (Lleida), i on Gerard Riu tindrà una nova oportunitat per a poder classificar-se per competir al Palau Sant Jordi juntament amb  el  subcampió del mundo de Moto2, Àlex Rins,  Ricky Cardús  Marc Márquez o Jared Mees, entre altres.

RESULTAT DIRT TRACK FESTIVAL NOYES CAMP 2015

  1. Ferran Cardús, 24 punts; 2. Marcos Ramírez, 20 punts; 3. Joan Ramon Ribelles, 18: 4. Ferran Fornell, 16; 5. Gerard Bailo, 16; 6. Xavier Galindo, 12; 7. Gerard Riu, 4; 8. Joan Noguera, 4; 9. Jordi Casas, 3 y 10. Ricky Cardús, sense puntuar. (En negreta, els pilots classificats pel Superprestigio Dirt Track)

 

 

Gerard Riu Noyes Camp Rancho Canudas Superprestigio Dirt Track

Comentaris