Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres cau al camp de l’Athletic Vilatorrada

El PC Imagine Casserres cau al camp de l’Athletic Vilatorrada

El Casserres ha perdut per 4 a 2 en un partit que es preveia molt igualat malgrat que el rival venia de perdre la darrera jornada.

Els locals s’han fet amos de la pilota i mica en mica han controlat el partit, posant-se per davant al marcador per 2 a 0. Això ha fet reaccionar als de Casserres que s’ha acostat posant el 2 a 1. Però pocs minuts abans d’acabar-se la primera part el Vilatorrada ha marcat el tercer gol que deixava tocats als visitants.

A la segona part el Casserres ha canviat d’actitud i s’ha llençat al camp amb ganes de remuntar i prova d’això és el segon gol de l’equip. Els visitants pressionaven i creaven moltes ocasions que la defensa i el porter contraris refusaven. El Casserres ha mancat de l’encert que sí han tingut els locals que feien el 4 a 2 i dirimien les esperances del conjunt berguedà.

Amb aquesta derrota el Casserres baixa a la quarta posició de la classificació i suma un total de 10 punts. La propera setmana el Casserres rebrà el Pallejà que és setè a la lliga amb 9 punts.

FOTOGRAFIA: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS Vilatorrada

Comentaris