Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria del PC Imagine Casserres davant de l’Olímpic Floresta per 5 a 3

Victòria del PC Imagine Casserres davant de l’Olímpic Floresta per 5 a 3

El PC Imagine Casserres s’imposa per 5 a 3 a l’Olímpic Floresta en un partit de gran intensitat que ha deixat set gols a la primera part.

El partit ha començat amb una bona arrencada dels de Casserres que ja al minut tres s’ha avançat. Però aquesta acció ha fet reaccionar als visitants que han fet girar el marcador amb dues bones accions, un xut fort exterior col·locat a l’escaire esquerre i un contraatac finalitzat al centre. Amb l’1 a 2 al marcador, el Casserres ha fet gala del seu millor futbol per tornar a remuntar el partit. L’empat es produïa en un refús dins de l’àrea, el 3 a 2 era fruit d’una jugada personal, el 4 a 2 un xut exterior i el 5 a 2 després d’un seguit de rebots.

Amb aquest resultat s’arribava a la segona part on el Floresta ha tirat endavant les línies i ha pressionat amb força. Els visitants tenien el control del partit però no aconseguien batre la defensa per marcar. Els dos equips han gaudit d’oportunitats per fer gol però sense encert fins que el Floresta marcava a les acaballes del partit deixant el marcador amb el 5 a 3 final.

Amb aquesta victòria el Casserres s’ha endut tres punts que el fan pujar fins a la segona posició de la classificació, sumant un total de 13 punts. La propera jornada el Casserres visitarà a l’Athletic Vilatorrada que ha acabat la jornada baixant a la quarta posició de la classificació després de perdre el seu últim partit.

 

FOTOGRAFIA: @FSCASSERRES

Floresta Primera Catalana FS

Comentaris