Futbol Sala, Berga, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Repàs de la cinquena jornada de Segona Catalana de Futbol Sala

El Grup 4 de la Segona Catalana de Futbol Sala compta amb representació berguedana amb quatre equips: el Ciutat de Berga, el Baganès, el Puig-Reig i la Pobla de Lillet.

Aquesta jornada hem viscut un derbi entre el Puig-Reig i el Baganès que ha tingut un resultat de 3 a 5 a favor dels de Bagà. El Berga ha empatat a 4 al camp del Cardona. I la Pobla ha descansat perquè, segons el calendari, s’havia d’enfrontar al ja retirat Gelida.

Pel que fa la classificació, El Ciutat de Berga és sisè amb cinc punts, seguit pel Baganès en setena posició amb quatre punts. El Puig-Reig cau fins a l’onzena posició amb tres punts i la Pobla de Lillet tanca la classificació sense sumar punts. La propera jornada es disputaran els partits Pobla de Lillet – Sant Sadurní, Ciutat de Berga – Sant Cugat, Baganès – Cardona i Bellver – Puig-Reig.

Segona Catalana FS

Comentaris