Handbol

L’Handbol Berga torna a caure contra el Santpedor en la preparació d’una temporada complicada (14-24)

L’Handbol Berga segueix preparant la seva estrena a la Tercera preferent catalana amb la intenció de no perdre la plaça a la qual ha ascendit gràcies a la renúncia de l’OAR Gràcia. Els berguedans, però, van tornar a perdre contra el Santpedor, per 14 gols a 24, ahir dissabte, al poliesportiu de Berga.

Els locals van començar el partit ben plantats, sobretot en defensa, faceta en què van tornar a destacar. En atac, però, l’equip segueix necessitant força ritme. Tot i això, van aconseguir a arribar a la mitja part només 3 gols per sota al marcador.

A la segona meitat, l’equip va aconseguir acostar-se a 1 gol al Santpedor. Va ser aleshores quan els bagencs van prémer l’accelerador i van aconseguir ampliar distàncies al marcador. La falta d’idees en atac, sobretot en el darrer tram, va ser el que va impedir al Berga competir el partit.

Tot i això, els de la capital van aconseguir un salt qualitatiu respecte al darrer partit de pretemporada, que també va ser contra el Santpedor, i van aconseguir encaixar menys gols. L’equip segueix els objectius i el rumb marcat des de la direcció esportiva d’aquesta temporada.

Comentaris